Maternitatea prin mame surogat a devenit o opțiune tot mai des întâlnită în lumea celebrităților, oferind personalităților publice posibilitatea de a deveni părinți în ciuda unor obstacole biologice sau circumstanțe specifice. Iată 10 celebrități care au ales această cale pentru a-și împlini visul de a deveni părinți.

1. Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au optat pentru maternitatea prin mamă surogat pentru al treilea copil al lor, Chicago. Acest lucru a fost ales datorită problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat Kim în primele două sarcini. Experiența lor pozitivă a deschis discuții și în jurul altor opțiuni de formare a unei familii.

2. Ellen Pompeo și Chris Ivery

Actrița Ellen Pompeo, cunoscută pentru rolul său în serialul „Anatomia lui Grey”, și soțul ei, Chris Ivery, au optat pentru maternitatea prin mamă surogat pentru cel de-al treilea copil al lor, Eli. Decizia lor a fost influențată de dorința de a extinde familia și de a împărtăși experiența minunată de a deveni părinți.

3. Tyra Banks

Tyra Banks, fostul model și gazda emisiunii „America’s Next Top Model”, a devenit mamă pentru prima dată printr-o mamă surogat. Acest pas în viața ei a venit odată cu entuziasmul de a deveni părinte și cu dorința de a găsi soluții în fața unor probleme medicale.

4. Nicole Kidman și Keith Urban

Cuplul Nicole Kidman și Keith Urban au ales maternitatea prin mamă surogat pentru fiica lor, Faith Margaret, după ce Nicole a experimentat dificultăți în sarcinile anterioare. Experiența lor le-a adus o bucurie imensă și a adus la lumină subiectul fertilității într-un mod deschis și pozitiv.

5. Elton John și David Furnish

Celebrul cântăreț Elton John și partenerul său de viață, David Furnish, au ales maternitatea prin mamă surogat pentru cei doi băieți ai lor, Zachary și Elijah. Alegerea lor a fost inspirată de dorința de a avea o familie și de a oferi un mediu iubitor copiilor lor.

6. Lucy Liu

Actrița Lucy Liu a devenit mamă pentru prima dată printr-o mamă surogat în 2015, când a adus pe lume băiețelul Rockwell Lloyd Liu. Alegerea ei a fost influențată de dorința de a experimenta bucuria maternității și de a împărtăși această experiență cu alți părinți.

7. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Cuplul format din Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick a ales maternitatea prin mamă surogat pentru gemenele Marion și Tabitha. Cei doi aveau deja un fiu, dar au decis să-și extindă familia și au apreciat contribuția mamei surogat în realizarea acestui vis.

8. Ricky Martin

Cântărețul Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, au ales maternitatea prin mamă surogat pentru a-și aduce în lume copiii, Lucia și Renn. Experiența lor a fost împărtășită cu publicul pentru a sensibiliza asupra diversității familiilor și a alegerilor de formare a acestora.

9. Elizabeth Banks și Max Handelman

Actrița și producătoarea Elizabeth Banks și soțul ei, Max Handelman, au devenit părinți prin intermediul mamei surogat pentru cei doi băieți ai lor, Felix și Magnus. Decizia lor a fost luată după încercări nereușite de a concepe natural și a adus în atenție importanța empatiei și susținerii în procesul de formare a unei familii.

10. Gabrielle Union și Dwyane Wade

Gabrielle Union și soțul ei, Dwyane Wade, au ales maternitatea prin mamă surogat pentru fiica lor, Kaavia James. Experiența lor a fost împărtășită cu deschidere, evidențiind provocările și bucuriile asociate cu această opțiune și încurajând deschiderea și discuțiile despre fertilitate.

Concluzie

Aceste celebrități au ales maternitatea prin mamă surogat, aducând în prim plan subiecte precum fertilitatea, diversitatea familiilor și importanța susținerii în procesul de a deveni părinți. Prin deciziile lor, aceste personalități publice au contribuit la eliminarea stigmatelor și la încurajarea deschiderii în discuțiile despre diversele modalități de formare a unei familii în lumea modernă.