Netflix este cunoscut pentru biblioteca sa variată și bogată de filme și seriale din toate genurile. Dacă ești un fan al filmelor de acțiune pline de adrenalină, ai noroc! Platforma de streaming oferă o selecție impresionantă de filme de acțiune care te vor ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai captivante filme de acțiune disponibile pe Netflix.

1. „Extraction” (2020)

Cu Chris Hemsworth în rolul principal, „Extraction” este un film de acțiune plin de tensiune. Hemsworth interpretează un mercenar plătit pentru a salva fiul unui traficant de droguri răpit. Filmul impresionează prin secvențele de acțiune intense și scenele de luptă bine coregrafiate.

2. „Mad Max: Fury Road” (2015)

Această continuare a seriei „Mad Max” aduce pe ecran o lume post-apocaliptică devastată de haos și violență. Regizat de George Miller, filmul oferă o experiență de acțiune frenetică, cu curse auto spectaculoase și personaje memorabile.

3. „John Wick” (2014)

Keanu Reeves interpretează rolul lui John Wick, un fost asasin care se întoarce în lumea crimei pentru a se răzbuna pe cei care i-au ucis câinele. „John Wick” este renumit pentru coregrafia impresionantă a luptelor și stilul său distinct de acțiune.

4. „The Old Guard” (2020)

„The Old Guard” îi are în rolurile principale pe Charlize Theron și KiKi Layne și urmărește un grup de mercenari nemuritori care luptă pentru justiție. Filmul oferă o combinație de acțiune, mitologie și personaje complexe.

5. „Atomic Blonde” (2017)

Charlize Theron revine într-un alt film de acțiune, „Atomic Blonde,” în care interpretează rolul unei spioane în timpul Războiului Rece. Secvențele de luptă brutală și stilul său iconic fac din acest film o experiență de neuitat.

6. „Ex Machina” (2014)

Deși poate fi considerat mai mult un film științifico-fantastic, „Ex Machina” oferă o doză bună de tensiune și acțiune. Filmul urmărește un tânăr programator care este invitat să testeze inteligența artificială a unei androide deosebit de avansate.

7. „The Irishman” (2019)

Regizat de Martin Scorsese și cu un distribuție de excepție, „The Irishman” este un film de gangsteri epic. Deși nu este un film de acțiune clasic, are o poveste captivantă și personaje complexe care te vor ține cu sufletul la gură.

8. „The Night Comes for Us” (2018)

Acest film indonezian de acțiune aduce laolaltă lupte incredibile și scene de violență extremă. Un fost asasin se întoarce pentru a-și proteja tânăra și misterioasa fată. „The Night Comes for Us” este o experiență plină de adrenalină pentru fanii genului.

9. „Bird Box” (2018)

Dacă preferi filmele de acțiune cu elemente de thriller și supraviețuire, „Bird Box” este o alegere excelentă. Sandra Bullock interpretează rolul unei mame care încearcă să-și protejeze copiii într-o lume în care o forță misterioasă ucide oamenii care o privesc.

10. „Inception” (2010)

„Inception,” regizat de Christopher Nolan, este un film de acțiune și science fiction care îmbină visele și realitatea într-o poveste captivantă. Leonardo DiCaprio joacă în rolul unui hoț de informații care intră în mințile altor oameni pentru a fura secrete.

Netflix oferă o gamă variată de filme de acțiune care pot satisface gusturile oricărui fan al genului. De la filmele pline de adrenalină la cele cu povești complexe, există ceva pentru fiecare cinefil. Așa că pregătește popcornul, relaxează-te și bucură-te de aceste filme captivante în confortul propriei locuințe.